B NAIL BAR AMSTERDAM
GRAVENSTRAAT 22
1012 NM AMSTERDAM

OPENINGSTIJDEN
Maandag – 11:00 – 18:00
Dinsdag – 09:00 – 18:00
Woensdag – 09:00 – 20:00
Donderdag –  gesloten
Vrijdag – 09:00 – 18:00
Zaterdag – 09:00 – 18:00
Zondag – gesloten

PRIJSLIJST B NAIL BAR

prijsijstnails


Instagram: made.by.eef

Uitleg behandelingen B Nail Bar

Gellak
De nagels worden eventueel korter en in de juiste vorm gevijld. De nagelriemen worden teruggeduwd en eventueel verwijderd. Na het preppen van de nagels, wordt de gellak aangebracht. Als laatst wordt nagelriemolie gebruikt en de behandeling wordt afgesloten met een korte massage.

Gellak verwijderen
De gellak wordt verwijderd en de nagels worden versterkt en verzorgd met een speciaal treatment.

Polygel inclusief colour
Dit is een vernieuwde behandeling die tussen een gewone gellak en acrylnagels in zit. Het is dunner, supersterk en toch flexibel. Het voelt 23% lichter aan dan acryl. Hiermee kunnen de nagels verlengd worden.

De nagels worden eventueel korter en in de juiste vorm gevijld. Na het preppen van de nagels, wordt de polygel aangebracht en gevijld en wordt eventueel een gellak aangebracht.

Acryl/gel new
De nagels worden eventueel korter en in de juiste vorm gevijld. De nagelriemen worden teruggeduwd en eventueel verwijderd. Na het preppen van de nagels, wordt de acryl of gel aangebracht (om de natuurlijke nagels te verlengen), in model gevijld en eventueel van een gellak voorzien. Als laatst wordt nagelriemolie gebruikt en de behandeling wordt afgesloten met een korte massage.

Acryl/gel refresh
Van de oude acryl of gel wordt een laagje weg gevijld. De nagels worden geprept voor een nieuwe laag. Deze wordt aangebracht, in model gevijld en voorzien van een gellak-kleur. Als laatst wordt nagelriemolie gebruikt en de behandeling wordt afgesloten met een korte massage.

Acryl/gel new design
De nagels worden eventueel korter en in de juiste vorm gevijld. De nagelriemen worden teruggeduwd en eventueel verwijderd. Na het preppen van de nagels, wordt de acryl of gel aangebracht (om de natuurlijke nagels te verlengen), in model gevijld en eventueel van een gellak voorzien. Als laatst wordt nagelriemolie gebruikt en de behandeling wordt afgesloten met een korte massage. Deze behandeling is inclusief een design look naar wens.

Acryl/gel refresh design
Van de oude acryl of gel wordt een laagje weg gevijld en de nagels worden geprept voor een nieuwe laag. Deze wordt aangebracht, in model gevijld en eventueel voorzien van een gellak-kleur. Als laatst wordt nagelriemolie gebruikt en de behandeling wordt afgesloten met een korte massage. Deze behandeling is inclusief een design look naar wens.

Design per nagel
Design kan per nagel worden aangebracht voor degenen die dit niet op alle nagels willen.

Acryl/gel verwijderen
Het verwijderen van acryl- of gelnagels is geen probleem, mits je dit door een vakkundige laat doen zonder dat de eigen nagels beschadigen. Hierbij wordt ook gebruikgemaakt van een verzorgend en versterkend treatment.