Schoonheidssalon info

B NAIL BAR AMSTERDAM
GRAVENSTRAAT 22
1012NM AMSTERDAM

OPENINGSTIJDEN
Maandag – 11:00 – 18:00
Dinsdag – 09:00 – 18:00
Woensdag – 09:00 – 20:00
Donderdag –  gesloten
Vrijdag – 09:00 – 18:00
Zaterdag – 09:00 – 18:00
Zondag – gesloten

PRIJSLIJST B NAIL BAR

prijsijstnails


Instagram: made.by.eef

Uitleg behandelingen B Nail Bar

Gellak
Nagels worden evt korter en in juiste vorm gevijld. Nagelriemen worden terug geduwd en evt verwijderd. Na het preppen van de nagels wordt de gellak aangebracht. Als laatste nagelriemolie en een korte massage om mee af te sluiten.

Gellak verwijderen
De gellak word verwijderd en nagels worden versterkt en verzorgd met een speciale treatment.

Polygel Incl. colour
Dit is een vernieuwde behandeling die tussen een gewone gellak en acryl nagels in zit. Het is dunner, super sterk en toch flexibel. Het voelt 23% lichter aan als acryl. Hiermee kunnen de nagels verlengt worden.

Nagels worden evt korter en in juiste vorm gevijld. Na het preppen van de nagels wordt de polygel aangebracht, gevijld en wordt evt een gellak aangebracht.

Acryl/Gel new
Nagels worden evt korter en in juiste vorm gevijld. Nagelriemen worden terug geduwd en evt. verwijderd. Na het preppen van de nagels wordt de Acryl of Gel aangebracht, (hiermee kunnen de natuurlijke nagels worden verlengd) in model gevijld en evt. van een gellak voorzien. Als laatste nagelriemolie en een korte massage om mee af te sluiten.

Acryl/Gel refresh
Van de oude acryl of gel wordt er een laagje weg gevijld. De nagels worden geprept voor een nieuwe laag, deze wordt aangebracht, in model gevijld en voorzien van een gellak kleur. Als laatste nagelriemolie en een korte massage om mee af te sluiten

Acryl/Gel new design
Nagels worden evt korter en in juiste vorm gevijld. Nagelriemen worden terug geduwd en evt. verwijderd. Na het preppen van de nagels wordt de Acryl of Gel aangebracht, (hiermee kunnen de natuurlijke nagels worden verlengd) in model gevijld en evt. een gellak aangebracht. Als laatste nagelriemolie en een korte massage om mee af te sluiten.
Deze behandeling is incl. een design look naar wens.

Acryl/Gel refresh design
Van de oude acryl of gel wordt er een laagje weg gevijld en de nagels worden geprept voor een nieuwe laag, deze wordt aangebracht, in model gevijld en evt een gellak kleur.
Als laatste nagelriemolie en een korte massage om mee af te sluiten.
Deze behandeling is inc. een design look naar wens.

Design per nagel
Design kan per nagel worden aangebracht voor diegene die dit niet op alle nagels willen.

Acryl/Gel verwijderen
Verwijderen van Acryl of Gel nagels is geen probleem, mits u ze door een vakkundige laat verwijderen zonder dat de eigen nagels beschadigen. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van een verzorgende en versterkende treatment.